Σε Απόθεμα
SKU
PlaySeat Evolution PlayStation Edition (Εκθεσιακό κομμάτι)

PlaySeat Evolution PlayStation Edition (Εκθεσιακό κομμάτι)

250,00 €
Το κάθισμα Playseat Evolution είναι η απόλυτη λύση για την εξαιρετικά ρεαλιστική προσομοίωση οδήγησης. Το συγκεκριμένο κάθισμα είναι εκθεσιακό κομμάτι ελαφρως μεταχειρισμένο. Για περισσότερες λεπτομέρειες επικοινωνήστε μαζί μας.

 

 Για παραγγελίες έως τις 14:00 παράδοση την επόμενη μέρα σε ΑΘΗΝΑ και αστικά κέντρα

 Δωρεάν Μεταφορικά άνω των 75€

Το κάθισμα Playseat Evolution είναι η απόλυτη λύση για την εξαιρετικά ρεαλιστική προσομοίωση οδήγησης. Πάρτε μια θέση στο PlaySeat Evolution. Το χαλύβδινο πλαίσιο δίνει την αίσθηση εξαιρετικής ευστάθειας και αντοχής κάνοντας την εμπειρία οδήγησης μοναδική. Είναι συμβατό με όλους τους τροχούς και τα πεντάλ της αγοράς. Κάθε τιμονιέρα με σύστημα σύσφιξης ταιριάζει σε αυτήν την αγωνιστική καρέκλα. Ολοκληρώθηκε ο αγώνας; Απλά αναδιπλώστε το PlaySeat Evolution. Το PlaySeat έχει σχεδιαστεί για οδηγούς ύψους 1,20m έως 2,20m και βάρος 20kg έως 112kg. Πλεονεκτήματα: Το κάθισμα είναι πτυσσόμενο, διευκολύνοντας την αποθήκευση της καρέκλας. Η πλάκα του καθίσματος, του τροχού και του πεντάλ μπορεί να ρυθμιστεί ανάλογα με το ύψος σας.
Γράψτε τη δική σας αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν μια αξιολόγηση. Παρακαλούμε, κάντε είσοδο στο λογαριασμό σας ή δημιουργήστε έναν.
To Top