ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ COOKIE

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
Στο TECHARTLAND.GR θέλουμε να γνωρίζετε και να έχετε έλεγχο στο ποια δεδομένα μοιράζεστε μαζί μας και στο τι κάνουμε εμείς με αυτά. Το κείμενο αυτό (που ονομάζεται Πολιτική Απορρήτου) εξηγεί με απλά λόγια αλλά και σαφήνεια τι δεδομένα συλλέγουμε και πως τα χρησιμοποιούμε. Σκοπός του είναι να σας βοηθήσει να αποφασίσετε ποια δεδομένα θέλετε να μοιράζεστε μαζί μας και με ποιο τρόπο.
TECHARTLAND.GR & Προσωπικά Δεδομένα (Συνοπτικά)
Θεωρούμε σωστό να διαβάσετε ολόκληρη την Πολιτική Απορρήτου, ωστόσο συνοψίζουμε τα σημαντικότερα σημεία της εδώ: Χρησιμοποιώντας το TECHARTLAND.GR, λαμβάνουμε από εσάς προσωπικά δεδομένα όπως η διεύθυνση IP και ο τύπος της συσκευής που χρησιμοποιείτε, χωρίς αυτά να σας ταυτοποιούν. Επιπλέον, κάνοντας μια παραγγελία στο TECHARTLAND.GR μοιράζεστε μαζί μας τη διεύθυνση e-mail σας, τον αριθμό του κινητού σας, τη διεύθυνσή σας και το ονοματεπώνυμό σας. Χρησιμοποιούμε τα στοιχεία αυτά για τη διεκπαιρέωση της παραγγελίας σας και για να επικοινωνήσουμε μαζί σαςγια θέματα που σας αφορούν. Θέλουμε να σας βοηθήσουμε ώστε να κάνουμε τις online αγορές σας καλύτερες και ευκολότερες. Έτσι, σας δίνουμε τη δυνατότητα δημιουργίας λογαριασμού χρήστη ώστε να μπορείτε να αποθηκεύετε στο λογαριασμό σας προϊόντα που σας ενδιαφέρουν, που τα έχετε ήδη δει ή που τα αγόρασατε. Μέσα από τις ρυθμίσεις του λογαριασμού σας μπορείς να δείτε όλα τα δεδομένα που μοιράζεστε μαζί μας, να διαχειριστείτε τις προτιμήσεις σας σχετικά με την επικοινωνία μας μαζί σας και να τροποποιήσετε αυτά τα δεδομένα. Μπορείτε ανα πάσα στιγμή να αιτηθείτε την πλήρη διαγραφή του λογαριασμού σας, μέσω της Φόρμας Επικοινωνίας.
Προσωπικά Δεδομένα
Η Εταιρεία TECHARTLAND.GR σέβεται απόλυτα τα δεδομένα σας προσωπικού χαρακτήρα και διασφαλίζει ότι το Κατάστημα είναι σύννομο προς τις διατάξεις του Νόμου 2472/1997 περί «Προστασίας ατόμου από την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα» και του Νόμου 3471/2006 περί «Προστασίας προσωπικών Δεδομένων και ιδιωτικής ζωής στις ηλεκτρονικές επικοινωνίες». Σε κάθε περίπτωση, η Εταιρεία TECHARTLAND.GR επιβεβαιώνει ότι τυχόν συλλογή, επεξεργασία ή/και αποθήκευση των προσωπικών σας δεδομένων γίνεται σύμφωνα με τον νόμο και μόνον κατόπιν δικής σας ρητής ειδικής συναίνεσης και αποκλειστικά και μόνον για τους σκοπούς και στο μέτρο που απαιτείται για τη λειτουργία του Καταστήματος και την παροχή των επιμέρους υπηρεσιών που έχετε ζητήσει σύμφωνα με τα κατωτέρω:
H Εταιρεία TECHARTLAND.GR δημιούργησε αυτή την ιστοσελίδα με σκοπό την εξυπηρέτηση των πελατών της. Η ιστοσελίδα TECHARTLAND.GR είναι απλή και εύκολη στη χρήση της, ενώ έχει σχεδιαστεί για να ανταποκρίνεται στις συγκεκριμένες ανάγκες του κάθε χρήστη. Για να επιτευχθεί η βέλτιστη εξυπηρέτησή του, χρειάζεται ο πελάτης να καταλάβει ότι πρέπει να παρέχει στην Εταιρεία συγκεκριμένες πληροφορίες που αφορούν την διεκπεραίωση της παραγγελίας του και οι οποίες διαφυλάσσονται από αυτή. Η παρούσα Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων και οι Όροι Χρήσης της παρούσας ιστοσελίδας περιγράφουν τη μέθοδο συλλογής δεδομένων από την ιστοσελίδα TECHARTLAND.GR, τη χρήση αυτών των δεδομένων από την Εταιρεία και τους όρους και προϋποθέσεις χρήσεως της παρούσας ιστοσελίδας. Η παρούσα Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων αναφέρεται αποκλειστικά και μόνο στα προσωπικά δεδομένα του χρήστη, τα οποία ο ίδιος παρέχει κατά τη διάρκεια των παραγγελιών του στην παρούσα ιστοσελίδα.
Τι δεδομένα συλλέγουμε
Πληροφορίες όπως: όνομα, επίθετο διεύθυνση email Για να καταχωρήσει παραγγελία ένας χρήστης χρειάζεται ακόμα να συμπληρώσει: Διεύθυνση, Τ.Κ., Πόλη/Περιοχή, Κινητό Τηλέφωνο, ενώ σε περίπτωση που επιθυμεί την έκδοση τιμολογίου χρειάζονται επιπλέον τα στοιχεία: Επωνυμία Εταιρείας, Δραστηριότητα, Δ.Ο.Υ., Α.Φ.Μ. Τα παραπάνω στοιχεία είναι απαραίτητα για την επεξεργασία της παραγγελίας του πελάτη από το ηλεκτρονικό κατάστημα και τίθενται στη διάθεσή του προκειμένου να χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για την άρτια εκτέλεση της παραγγελίας του πελάτη. Ιστορικό κίνησης: Όλες οι δικτυακές υπηρεσίες έχουν πρόσβαση σε συγκεκριμένα δεδομένα που αποστέλλονται από τη συσκευή σου κατά την πλοήγησή σου στο internet. Έτσι και εμείς λαμβάνουμε δεδομένα από την πλοήγησή σου στο TECHARTLAND.GR, ακόμα και αν δεν έχεις λογαριασμό χρήστη στο TECHARTLAND.GR. Για παράδειγμα, όταν επισκέπτεσαι μια σελίδα στο TECHARTLAND.GR, μπορεί να λάβουμε πληροφορίες για εσένα. Το σύνολο των δεδομένων αυτών το ονομάζουμε Ιστορικό Κίνησης. Το Ιστορικό Κίνησης αυτό περιλαμβάνει πληροφορίες όπως η διεύθυνση IP, ο τύπος και ο κατασκευαστής της συσκευής σου, ο τύπος του browser και του λειτουργικού συστήματός σου, η σελίδα που επισκέπτεσαι, η σελίδα που σε παρέπεμψε σε εμάς, οι όροι αναζήτησης που χρησιμοποίησες καθώς και τα cookies σου. Η εταιρεία μας, για να μπορεί να παρέχει την καλύτερη δυνατή ποιότητα υπηρεσιών στον καταναλωτή χρησιμοποιεί την υπηρεσία Skroutz Analytics. Μέσω της υπηρεσίας αυτής κοινοποιούνται ανώνυμα στατιστικά χρήσης στο Skroutz.gr, ενώ τα δεδομένα που λαμβάνονται μέσω αυτής της υπηρεσίας καλύπτονται από την πολιτική απορρήτου του Skroutz.gr, την οποία μπορείτε να βρείτε στο https://www.skroutz.gr/privacy.
Πως χρησιμοποιούμε τις πληροφορίες που συλλέγουμε
H συλλογή των ανωτέρω προσωπικών δεδομένων είναι απαραίτητη για την διενέργεια των συναλλαγών μεταξύ του ηλεκτρονικού καταστήματος και των πελατών του, για να αποστέλλονται οι παραγγελίες τους και για να λαμβάνουν ειδικές υπηρεσίες όπως ιστορικό παραγγελιών, προσφορές του ηλεκτρονικού καταστήματος, διαφημιστικό υλικό κ.λπ.. Το ηλεκτρονικό κατάστημα δεν θα γνωστοποιήσει την ηλεκτρονική διεύθυνση ενός πελάτη ή άλλα προσωπικά του δεδομένα για διαφημιστικούς σκοπούς ή σκοπούς μάρκετινγκ, παρά μόνο μετά από ρητή συγκατάθεσή του.
Δημοσιοποίηση προσωπικών δεδομένων
Το TECHARTLAND.GR δεσμεύεται να μην προβεί σε πώληση, ενοικίαση ή καθοιονδήποτε τρόπο δημοσίευση ή/και κοινοποίηση των προσωπικών δεδομένων των επισκεπτών/χρηστών του TECHARTLAND.GR σε κανένα τρίτο φορέα. Το TECHARTLAND.GR μπορεί να διοχετεύσει προσωπικά δεδομένα των επισκεπτών/χρηστών του σε τρίτα νομικά ή/και φυσικά πρόσωπα μόνο εάν : Έχει τη ρητή συγκατάθεση των επισκεπτών/χρηστών για τη διοχέτευση προσωπικών δεδομένων. Η διοχέτευση των προσωπικών δεδομένων προς νομικά ή/και φυσικά πρόσωπα που συνεργάζονται με το TECHARTLAND.GR καθίσταται αναγκαία για την υλοποίηση των επιθυμιών ή/και παραγγελιών των χρηστών. Τα νομικά και φυσικά πρόσωπα που συνεργάζονται με το TECHARTLAND.GR έχουν το δικαίωμα να επεξεργάζονται τα προσωπικά δεδομένα που οι χρήστες του TECHARTLAND.GR καταθέτουν σε αυτό μόνο στο βαθμό που είναι απόλυτα αναγκαίος για την παροχή υποστήριξης προς το TECHARTLAND.GR. Επιτάσσεται λόγω συμμόρφωσης με τις σχετικές διατάξεις του νόμου και προς τις αρμόδιες και μόνο αρχές.
Ασφάλεια & φύλαξη στοιχείων
Η σύνδεση και η μεταφορά δεδομένων από και προς το TECHARTLAND.GR γίνεται μέσω πρωτοκόλλου HTTPS (το αναγνωρίζετε από την πράσινη κλειδαριά στη γραμμή διεύθυνσης του browser σας) και είναι ασφαλής. Όλα τα προσωπικά σας στοιχεία είναι πλήρως διασφαλισμένα και σε καμία περίπτωση δεν αποκαλύπτονται ή δημοσιεύονται με κανέναν τρόπο και για κανέναν λόγο με εξαίρεση όπου προβλέπεται από το Νόμο στις αρμόδιες και μόνο αρχές. Το TECHARTLAND.GR δεσμεύεται να προστατεύει όλες τις προσωπικές πληροφορίες που λαμβάνονται από εσάς κατά την διάρκεια των επισκέψεων σας στον παρόντα ιστότοπο και συμμορφώνεται με το σύνολο της εφαρμοστέας εθνικής νομοθεσίας περί προστασίας των προσωπικών δεδομένων, που επί του παρόντος ισχύει. Παρακαλούμε όπως λάβετε υπόψη σας ότι κάνουμε ό,τι είναι δυνατό προκειμένου να προστατεύσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα και ότι η ασφαλής πλοήγηση στο TECHARTLAND.GR καθώς και η προστασία του κωδικού πρόσβασης στον προσωπικό λογαριασμό σας TECHARTLAND.GR εξαρτάται και από εσάς.
Πως χρησιμοποιούμε τα cookies
Το cookie είναι ένα μικρό αρχείο κειμένου που ένας ιστότοπος τοποθετεί στον προσωπικό σας υπολογιστή, στο τηλέφωνο ή σε οποιαδήποτε άλλη συσκευή, με πληροφορίες σχετικά με την πλοήγηση σας στον ιστότοπο αυτό. Τα cookies είναι απαραίτητα για να διευκολύνουν την πλοήγηση και να την κάνουν φιλικότερη και δεν προκαλούν ζημιά στον υπολογιστή σας. Παρόλο που σε αυτήν την πολιτική ο γενικός όρος cookies χρησιμοποιείται ως η κύρια μέθοδος αποθήκευσης πληροφοριών που χρησιμοποιούνται από τον ιστότοπο αυτό, ο «τοπικός χώρος αποθήκευσης» του προγράμματος περιήγησης στο διαδίκτυο (internet browser) χρησιμοποιείται για τους ίδιους σκοπούς με τα cookies. Με αυτήν την έννοια, όλες οι πληροφορίες που περιέχονται σε αυτήν την ενότητα έχουν εφαρμογή και στον «τοπικό χώρο αποθήκευσης». Τα cookies είναι ένα ουσιώδες κομμάτι του τρόπου λειτουργίας του ιστοτόπού μας. Οι βασικοί στόχοι των cookies μας είναι να βελτιώσουν την εμπειρία πλοήγησής σας. Για παράδειγμα, τα cookies μας βοηθούν να σας αναγνωρίσουμε (εάν είστε εγγεγραμμένος στην ιστοσελίδα μας), να θυμόμαστε τις προτιμήσεις σας (γλώσσα, αγορά, κλπ.) κατά την διάρκεια της πλοήγησης και σε μελλοντικές επισκέψεις, να διαχειριζόμαστε το καλάθι των αγορών, να σας επιτρέπεται να διεκπεραιώνετε on-line αγορές, κλπ. Οι πληροφορίες που συλλέγονται στα cookies επίσης μας επιτρέπουν να βελτιώσουμε τον ιστότοπο, μέσω των εκτιμήσεων των αριθμών και προτύπων χρήσης, την προσαρμογή του ιστότοπου στα προσωπικά ενδιαφέροντα του χρήστη, στην βελτίωση της ταχύτητας των αναζητήσεων, κλπ. Δεν αποθηκεύουμε ευαίσθητες πληροφορίες προσωπικής αναγνώρισης όπως η διεύθυνση σας, ο κωδικός, στοιχεία πιστωτικής κάρτας, κλπ. στα cookies που χρησιμοποιούμε. Επίσης δεν χρησιμοποιούμε τα cookies για να καθοδηγήσουμε σε διαφήμιση τους χρήστες μας κατά την πλοήγηση ούτε για άλλους διαφημιστικούς σκοπούς, ούτε δικούς μας ούτε τρίτων. Τα cookies μπορούν να απενεργοποιηθούν. Ωστόσο, εάν επιλέξετε αυτήν την ρύθμιση, μπορεί να μην να έχετε τη δυνατότητα πρόσβασης σε συγκεκριμένα μέρη του ιστότοπου, μπορεί να προκαλέσει λιγότερο αποτελεσματική πλοήγηση και δεν θα έχετε το πλεονέκτημα ορισμένων υπηρεσιών μας. Εάν προτιμάτε να περιορίσετε, να σταματήσετε ή να σβήσετε τα cookies από αυτόν τον ιστότοπο, μπορείτε να το κάνετε αλλάζοντας τις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησης στο διαδίκτυο (internet browser). Αν και η παραμετροποίηση του κάθε περιηγητή είναι διαφορετική, η ρύθμιση των cookies συνήθως γίνεται στο μενού «Προτιμήσεις» ή «Εργαλεία». Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την ρύθμιση των cookies στο πρόγραμμα περιήγησης, συμβουλευτείτε το μενού «Βοήθεια».
Σύνδεσμοι
Στο TECHARTLAND.GR είναι πιθανό να εντοπίσετε συνδέσμους (link) που οδηγούν σε άλλες ιστοσελίδες, τις οποίες διαχειρίζονται τρίτοι ή οι οποίες ανήκουν σε τρίτους (φυσικά ή νομικά πρόσωπα) μη συνδεδεμένους με το TECHARTLAND.GR. Σε αυτή την περίπτωση, διευκρινίζεται ότι ουδεμία ευθύνη φέρει το TECHARTLAND.GR ως προς το περιεχόμενο των εν λόγω συνδεδεμένων ιστοσελίδων και τη χρήση αυτών από επισκέπτες/πελάτες καθώς αυτές βρίσκονται εκτός Καταστήματος και εκτός ελέγχου του TECHARTLAND.GR. Η υπόδειξη των εν λόγω συνδέσμων δεν συνεπάγεται δήλωση του TECHARTLAND.GR ως προς την αξιοπιστία, ασφάλεια και περιεχόμενο αυτών, των υπηρεσιών και προϊόντων που παρέχονται μέσω αυτών και η χρήση αυτών γίνεται με αποκλειστική ευθύνη των επισκεπτών/πελατών. Ως εκ τούτου, για οποιοδήποτε πρόβλημα τυχόν ανακύψει κατά την διάρκεια της περιήγησής σας στους εν λόγω συνδεδεμένους ιστότοπους ή σε σχέση με συναλλαγές σας με αυτούς παρακαλούμε να επικοινωνήσετε απευθείας με τους διαχειριστές αυτών, οι οποίοι και φέρουν αποκλειστικά ευθύνη για τους εν λόγω ιστότοπους.
TECHARTLAND.GR και παιδιά
Το TECHARTLAND.GR δεν απευθύνεται σε παιδιά και πρέπει να είστε τουλάχιστον 18 ετών για να χρησιμοποιήσετε τις υπηρεσίες μας.
To Top