Ασφαλείς Πληρωμές

Η Techartland αναγνωρίζει τη σημασία του θέματος της ασφαλείας των Προσωπικών Δεδομένων, καθώς και των ηλεκτρονικών συναλλαγών και έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα, με τις πιο σύγχρονες και προηγμένες μεθόδους, ώστε να εξασφαλίζεται η μέγιστη δυνατή ασφάλεια στις συναλλαγές. Όλες οι πληροφορίες, οι οποίες σχετίζονται με τα προσωπικά σου στοιχεία, είναι ασφαλείς και απόρρητες.

 • SSL Πιστοποιητικό

  Για να εξασφαλίσει την προστασία των προσωπικών σου δεδομένων, η Techartland χρησιμοποιεί τεχνολογία SSL (Secure Sockets Layer). Το SSL είναι ο πλέον αξιόπιστος φορέας για την ασφάλεια συναλλαγών μέσω του internet, σε παγκόσμια κλίμακα. Με αυτήν την τεχνολογία, κάθε στοιχείο που καταχωρείς στο site μας κωδικοποιείται πριν βγει online και στη συνέχεια διερευνάται η αυθεντικότητα του μηνύματος και του server.
 • Κρυπτογράφηση

  Από την έναρξη έως τη λήξη της σύνδεσή σου (on-line session) με το ηλεκτρονικό κατάστημα, όλες οι πληροφορίες και τα προσωπικά σου στοιχεία κρυπτογραφούνται με βάση το πρωτόκολλο κρυπτογράφησης SSL 128-bit. Η κρυπτογράφηση είναι ουσιαστικά ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού. Κάθε φορά που συνδέεσαι με το ηλεκτρονικό κατάστημα, όλη η επικοινωνία ανάμεσα στον υπολογιστή σου και τα συστήματα της Techartland κρυπτογραφείται με χρήση κλειδιού 128 bits. Δηλαδή, κάθε φορά που στέλνεις πληροφορίες προς το σύστημα, ο browser σου τις κρυπτογραφεί πρώτα με χρήση κλειδιού 128 bits και στη συνέχεια τις στέλνει στο σύστημα. Το σύστημα της Techartland αποκρυπτογραφεί πρώτα τις πληροφορίες που λαμβάνει χρησιμοποιώντας το ίδιο κλειδί (που προκαθορίζεται με την έναρξη της σύνδεσή σου με την υπηρεσία) και στη συνέχεια τις επεξεργάζεται. Τα συστήματα της Techartland σου αποστέλλουν πληροφορίες ακολουθώντας την ίδια διαδικασία κρυπτογράφησης.
 • Απόρρητο Συναλλαγών

  Η τήρηση του απορρήτου θεωρείται αυτονόητη. Οι ίδιες βασικές αρχές που διέπουν τις κλασσικές συναλλαγές ισχύουν και στην περίπτωση του e-commerce. Όλες οι πληροφορίες που διαβιβάζονται από τον πελάτη/συνδρομητή στο Techartland και η Techartland έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε να γίνεται χρήση τους μόνο στο μέτρο που αυτό κρίνεται αναγκαίο στο πλαίσιο των παρεχόμενων υπηρεσιών.
 • Μέθοδοι Πληρωμής

  Χρησιμοποιούμε διαδεδομένες και ασφαλείς μεθόδους πληρωμής όπως είναι το Paypal και πληρωμή μέσω του ασφαλούς περιβάλλοντος της τράπεζας Eurobank όπου είναι αποδεκτές οι Visa, MasterCard.
  Επιπλέον, μπορείτε να πληρώσετε μέσω μεταφοράς σε έναν από τους ακόλουθους λογαριασμούς.
  Eurobank: GR9002600150000710201210564
  Πειραιώς: GR8101725150005515095306185
  Δικαιούχος Λογαριασμού: Αθανάσιος Καραβίτης
  Ως τίτλο πληρωμής παρακαλούμε εισάγετε τον αριθμό της παραγγελίας σας.
 • Υποστήριξη Πελατών

  Σε κάθε περίπτωση είμαστε στη διάθεση σας για οποιαδήποτε βοήθεια κατά τη διάρκεια της πληρωμής σας ή μετά από αυτήν, μέσω email στο support@techartland.gr ή τηλεφωνικά στο 2610 434054.
To Top