Τρόποι Αποστολής

Ορίστε μερικά πράγματα για να έχετε υπόψη μέχρι να παραλάβετε την παραγγελία σας:
  • Η Techartland πραγματοποιεί τις αποστολές με τις συνεργαζόμενες εταιρίες ΕΛΤΑ-courier, Γενική Ταχυδρομική, SPEEDEX και σε κάποιες περιπτώσεις μεγαλύτερων δεμάτων μεταφορική εταιρία.
  • Το κόστος αποστολής διαμορφώνεται στα 3.5 ευρώ (σε κάποιες περιπτώσεις 6 ευρώ ή παραπάνω ανάλογα με το βάρος-όγκο του προϊόντος και υπάρχει ενημέρωση κατά τη διαδικασία ολοκλήρωσης της παραγγελίας). Σε περιπτώσεις μεγάλων αγορών μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να βρούμε το βέλτιστο τρόπο μεταφοράς.
  • Οι παραδόσεις πραγματοποιούνται καθημερινά Δευτέρα έως Παρασκευή, απο τις 09:00 έως τις 17:00.
  • Ο εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης είναι 1-3 εργάσιμες ημέρες (σε διαφορετική περίπτωση υπάρχει σήμανση στη σελίδα του προϊόντος).

Η Techartland κάνει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε όλες οι αποστολές να φθάνουν στον πελάτη εντός χρόνου, ο οποίος αναφέρεται σε κάθε προϊόν.
Λόγοι πιθανής καθυστέρησης στην παράδοση:
α) Κατά τη διάρκεια περιόδων με μεγάλη εμπορική κίνηση.
β) Εξαιτίας δυσμενών καιρικών συνθηκών.
γ) Σε περίπτωση ανωτέρας βίας.

Αναζήτηση Αποστολής ΕΛΤΑ-courier

Μπορείτε να πραγματοποιήσετε αναζήτηση με βάση τον κωδικό αποστολής, στην ιστοσελίδα της ΕΛΤΑ-courier κάνοντας κλικ εδώ.


Αναζήτηση Αποστολής Γενική Ταχυδρομική

Μπορείτε να πραγματοποιήσετε αναζήτηση με βάση τον κωδικό αποστολής, στην ιστοσελίδα της εταιρίας Γενική Ταχυδρομική κάνοντας κλικ εδώ.

Πότε να επικοινωνήσω με την Techartland; Επικοινωνήστε μαζί μας σε περίπτωση που η αποστολή σας καθυστερήσει πάνω από μία ημέρα. Παρόλο που η παραγγελία σας μπορεί να μην έχει φθάσει ακόμη, το πιο πιθανό είναι ότι βρίσκεται καθοδόν. Σε κάθε περίπτωση είμαστε στη διάθεση σας μέσω email στο support@techartland.gr ή τηλεφωνικά στο 2610 434054
To Top