Εκτός Αποθέματος
Μόνο 0 έμμεινε
SKU
ONW-13699

SmartWatch NO.1 F5 - smart sports watch - black

78,00 €
Το έξυπνο ρολόι είναι εξοπλισμένο με μια σαφή οθόνη OLED. Επικοινωνεί με το Smartphone μέσω Bluetooth. Το ρολόι είναι συμβατό με τα Android και iOS. Συγκεκριμένα, η μονάδα GPS, το Bluetooth, ο μετρητής καρδιακών παλμών, το βηματόμετρο και έχει σχεδιαστεί για τη μέτρηση της θερμοκρασίας και του υψομέτρου.
Το έξυπνο ρολόι είναι εξοπλισμένο με μια σαφή οθόνη OLED. Επικοινωνεί με το Smartphone μέσω Bluetooth. Το ρολόι είναι συμβατό με τα Android και iOS. Συγκεκριμένα, η μονάδα GPS, το Bluetooth, ο μετρητής καρδιακών παλμών, το βηματόμετρο και έχει σχεδιαστεί για τη μέτρηση της θερμοκρασίας και του υψομέτρου. Με δόνηση μπορεί να ενημερώσει σχετικά με την κλήση, το SMS ή οποιοδήποτε άλλο συμβάν. Επίσης διαθέτει οθόνη αφύπνισης και βηματόμετρο. Χάρη σε μια τριών αξόνων μετατόπιση του αισθητήρα κίνησης μπορεί να αποδειχθεί με την αύξηση των χεριών. Smartwatcha ο φάκελος κατασκευάστηκε από ίνες άνθρακα και έχει τάξη προστασίας IP67. εξοπλισμένο με αποσπώμενα πάνελ σιλικόνης. Προσδιορισμός Χαρακτηριστικό Περιγραφή Μοντέλο WELL.1 F5 Χρωμα μαυρο Οθόνη OLED-0,95 "96 x 64 px Συμβατότητα Android 4.4+ iOS 8.0+ Μπαταρία 350 mAh Ενώ εργάζεστε από 20 έως 30 ημέρες Χρόνος φόρτισης 2 ώρες Bluetooth 4.2 App HPlus Κεφαλόδεσμος Σιλικόνη Υπόθεση Ψευδάργυρο κράμα Το μέγεθος της οθόνης 44 x 44 x 13 mm Μήκος λουριού: 255 mm   Περιλαμβάνεται Patch.1 F5 Καλώδιο φόρτισης USB Το εγχειρίδιο χρήσης Χρήσιμοι σύνδεσμοι Ο ιστότοπος του κατασκευαστή App για Android App για iOS Το εγχειρίδιο χρήσης
Περισσότερες Πληροφορίες
Χρώμα Μαύρο
Χρόνος Παράδοσης Άμεση Παραλαβή - Παράδοση σε 1-3 Εργάσιμες Ημέρες
Γράψτε τη δική σας αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν μια αξιολόγηση. Παρακαλούμε, κάντε είσοδο στο λογαριασμό σας ή δημιουργήστε έναν.
To Top