Σε Απόθεμα
SKU
349454

Tronsmart T6 Plus Red

75,00 €
Το T6 Plus είναι μια νέα γενιά φορητών ηχείων Bluetooth. Έχει μια μέγιστη απόδοση40W που του επιτρέπει να παραδώσει ένα επιπλέον λάκτισμα μπάσων όπως ποτέ άλλοτε.

 Άμεση Παραλαβή - Παράδοση σε 1-3 Εργάσιμες Ημέρες

 Για παραγγελίες έως τις 14:00 παράδοση την επόμενη μέρα σε ΑΘΗΝΑ και αστικά κέντρα

Το T6 Plus είναι μια νέα γενιά φορητών ηχείων Bluetooth. Έχει μια μέγιστη απόδοση του 40W που του επιτρέπει να παραδώσει ένα επιπλέον λάκτισμα μπάσων όπως ποτέ άλλοτε. Δώστε στο κόμμα σας μια επιπλέον ώθηση με το SoundPulse ™ Η τεχνολογία SoundPulse ™ παρέχει μια έξοδο 40W max καθιστώντας το μπάσο πιο βαθύ και τα φωνητικά ορίζοντα. Βαθιά μπάσα Διπλά παθητικά θερμαντικά σώματα με δύο στερεοφωνικά μεγάφωνα 20W πλήρους εμβέλειας για την παροχή χαμηλών τόνων ήχου και βαθιού ήχου μπάσων. Εύχρηστος τροχός πολλαπλών λειτουργιών Ελέγξτε την ένταση με έναν απλό περιστρεφόμενο τροχό. Πατήστε για αναπαραγωγή & παύση μουσικής και πραγματοποίηση τηλεφωνικών κλήσεων hands-free. Κρατήστε για 3 δευτερόλεπτα για να ενεργοποιήσετε τον βοηθό φωνής. IPX6 Ανθεκτικό στο νερό Το στοιχείο T6 Plus είναι κατασκευασμένο για να αντέχει σε έντονες πιτσιλιές, βροχή και ιδρώτα. True Stereo Wireless Συνδέστε δύο ηχεία Element T6 Plus για στερεοφωνικό ήχο 3D για να ζωντανέψετε το πάρτι σας. Εφέ τριών μπάσων Ακούστε τη μουσική σας σε διαφορετικές λειτουργίες ήχου ισοσταθμιστή 3 που μπορούν να ταιριάζουν σε οποιοδήποτε μουσικό είδος. (Η προεπιλεγμένη λειτουργία ήχου είναι Vocal.) Έως 15 Ώρες του χρόνου αναπαραγωγής Η μουσική διαρκεί έως και 15 ώρες παιχνιδιού με μία μόνο φόρτιση. Bluetooth 5.0 Το Bluetooth 5.0 προσφέρει την τελευταία δυνατότητα συνδεσιμότητας για πιο σταθερή σύνδεση και καλύτερη εμβέλεια. USB θύρα φόρτισης Φέρνει μια ενσωματωμένη τράπεζα ενέργειας που μπορεί να φορτίζει τις κινητές συσκευές σας.
Περισσότερες Πληροφορίες
Χρώμα Κόκκινο
Χρόνος Παράδοσης Άμεση Παραλαβή - Παράδοση σε 1-3 Εργάσιμες Ημέρες
Γράψτε τη δική σας αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν μια αξιολόγηση. Παρακαλούμε, κάντε είσοδο στο λογαριασμό σας ή δημιουργήστε έναν.
To Top